Hoofdpijn

Er zijn vele soorten hoofdpijn, van een zeurende pijn tot een flinke migraineaanval. Ook de oorzaken van hoofdpijn kunnen zeer divers zijn. Veel voorkomende vormen van hoofdpijn zijn spanningshoofdpijn en migraine. Spanningshoofdpijn ontstaat doordat de spieren van de schouders en de nek gespannen zijn, wat een zeurende pijn kan veroorzaken die een paar uur of een paar weken duren. Migraine geeft meestal een bonkende of stekende pijn aan één kant van het hoofd op die vaak enkele dagen kan aanhouden.

Wat kan acupunctuur doen bij hoofdpijn?

Allereerst gaan we op zoek naar de precieze oorzaak van uw hoofdpijn. We bekijken daarbij naar de plek van de pijn, het soort pijn en naar andere mogelijke oorzaken als emotionele druk of overspannenheid. Ook is het voor ons belangrijk te weten of uw hoofdpijn het gevolg is van een andere aandoening, bijvoorbeeld een verhoogde bloeddruk.

Bij hoofdpijn gaan we de disbalans herstellen door middel van de Balans Methode Acupunctuur. Vaak is al tijdens de eerste behandeling verbetering zichtbaar. Zodra uw energiehuishouding weer in balans is, verbetert ook de bloedcirculatie en zullen uw klachten snel afnemen.

Graag vertellen we u er meer over.

Acupunctuurpraktijk Timmermans | info@acupunctuurtimmermans.nl | +31 641 73 69 95 | Disclaimer

Locatie Waalwijk: Grotestraat 21a 5141 JM Waalwijk | Locatie Eindhoven: P.Czn. Hooftlaan 2 5611 NV Eindhoven

Openingstijden Waalwijk
woensdag: 19:00 - 22:00 uur
donderdag: 10:00 - 22:00 uur

Openingstijden Eindhoven
dinsdag: 13:00 – 17:00 uur
vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

   

Medisch Kwartier Eindhoven

© Acupunctuur Timmermans, 2022

   

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

   

KAB Koepel

   

KAB Geschilleninstantie